Rødbederne koges i letsaltet vand 1 time - tages fra varmen og trækker i vandet ca. 20 min.
Kapers, kaperslage, honning og hvidvin varmes til håndlunt og hældes over fiskene. De optøede fisk dampes i kaperslagen tildækket i ovn 190°C i ca. 20 min.
Olien varmes op til 180 °C, pastinakkerne snittes i tynde skiver på mandolin og steges i olien ca. 4 min. Læg skiverne på fedtsugende papir og krydr med salt og peber.
Skrællen smuttes af rødbederne, og de skæres i skiver. Skiverne anrettes taglagt på fad eller tallerken og halvdelen af lagen fra de dampede fisk hældes over. Wasabipulveret røres med lidt vand og fordeles på rødbederne.
Server straks med de varme fisk og sprøde rodfrugter.
Prøv også vores rødspætter med laksemousse til denne opskrift.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.