Læg fiskene til optøning på en rist eller lignende.
Skræl rødbederne, flæk dem og vend dem med lidt olie, salt og peber. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 °C i 25-30 min.
Kog mungbønnerne i bouillonen i ca. 25 min. ved svag varme. Dræn smørbønnerne og kom dem ned til mungbønnerne i slutningen af kogetiden – de skal blot lige lunes.
Anret rødbederne med de to slags bønner, knus fetaosten over og server straks med de optøede fisk. Drys evt. med ærteskud og grofthakket basilikum og server med citronbåde.
Fisken kan evt. lunes i ovnen direkte fra frost i ca. 9 min. ved 230 °C.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.