Fremgangsmetode

Udskriv

Flæk spidskålene, fjern stokken og skær dem i grove stykker. Blancher dem i 3 min. i letsaltet vand og læg dem derefter i isvand.

Skyl quinoaen og kog den i saltet vand i 15-20 min.

Kog æggene 8 min. Pil dem og hold dem lune, evt. i varmt vand.

Varm fiskene i ovnen i ca. 12-15 min. ved 200 °C.

Dræn kikærterne og varm dem op i en gryde med soya og fintrevet ingefær. Tilsæt spidskål og quinoa og smag til med salt og peber. Riv cheddarosten over. Fordel de varme fisk og æggene ved og server straks.

Drys evt. med finthakket timian.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.