Fremgangsmetode

Udskriv

Bland sennep og honning til en ensartet masse. Tilsæt olien langsomt og forsigtigt, mens du pisker, indtil du har den ønskede konsistens.

Læg noget af ‘sea’sar-dressingen på bunden af tallerkenen. Kom et par grofthakkede romainesalatblade oven på dressingen. Drys fisk og skaldyr i store stykker over salaten sammen med tomater og ansjoser, og slut af med den høvlede parmesan.

Serveres med brød til.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.