Fremgangsmetode

Udskriv

Græskarene flækkes og kerner samt lameller skrabes ud. Skrællen skæres af og græskarene skæres i grove stykker. Vendes med olie, salt og peber og bages i en
forvarmet ovn i 25 min. v/ 200°C.

Bouillonen koges op, blendes med græskarstykkerne og knust hvidløg, og smages
til med salt og peber.

Fiskene krydres med salt og peber, og bages i en forvarmet ovn i ca. 30 min. v/ 100°C (Kernetemperatur på 55 - 65°C).

Fintsnittet kinakål, spinat, finthakket chili, fintsnittet citrongræs, sesamfrø og knust hvidløg sauteres i sesamolie og smages til med salt og peber.

Fiskene skæres eller brækkes i mindre stykker, og lægges forsigtigt i suppen sammen med kålblandingen. Suppen serveres straks.

Tip

Drys evt. 300 g rejer i den varme suppe inden servering.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.