Flæk græskarrene og skrab kernerne ud. Skær græskarret i grove stykker. Skræl løgene og skær dem i halve. Blend olien med pillede hvidløg.
Vend græskar og løg med olie og timianstilke og krydr med salt og peber. Bag dem i en forvarmet ovn i 20 min. ved 200 °C.
Kog spaghettien som anvist på pakken og skyl den i koldt vand.
Rør skyr med chilisauce og smag til med salt og peber.
Lun de frosne nuggets i ovnen i ca. 9 min. ved 230 °C.
Kog bouillonen op, tilsæt spaghettien og kog som anvist på emballagen.
Server straks med græskar, løg, nuggets og dip. Drys evt. med revet parmesan.
De færdigstegte nuggets kan også tøs op og serveres kolde – uden at blive lunet. De er nemlig tilberedt til en kernetemperatur på 72 °C i forvejen.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.