Fremgangsmetode

Udskriv

Læg fiskene til optøning på en rist el. lign.

Blend hvidløg med olie. Skrub rodfrugterne og skær dem i grove stykker, vend dem med hvidløgsolie, salt og peber og bag dem i en forvarmet ovn 20-25 min. v. 200°C.

Rør den søde sennep med skyr og hakket kørvel, smag til med salt og peber. Server de varme rødder med dip, nuggets og evt. en grøn salat. 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.