De frosne butterdejsportioner bages i ovnen direkte fra frost ved 185 grader i 20 minutter.
Broccoli og blomkål skæres i store buketter og blancheres i letsaltet vand.
Ostetopping:
Ost, brød, citronolie og urter kommes i en foodprocessor og blendes sammen til en grov masse. Smag til med salt og peber.
Pisk æg og vend blomkål og broccoli i og derefter ost/brød massen. Kom massen på en bageplade med bagepapir 8 minutter ved 200 grader.
Serveres med dagens salat og yoghurtdressing.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.