Fremgangsmetode

Udskriv

De frosne butterdejsportioner med laks, ost & spinat bages ved 185 grader i 20 minutter.

Skær knoldselleri i tern. Bag tomater og knoldselleri med hakket timian, olivenolie ved 185 grader i 25 minutter. Lad tomat og knoldselleri køle af.

På en tallerken placer butterdejen og anret spinatsalaten. Overhæld salaten med dressing af citronskal, citronsaft og citronolie.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.