Fremgangsmetode

Udskriv

Skær rugbrødet i grove tern og bag dem i ovnen i 8-10 min. ved 180°C.

Skær fiskene i mindre stykker a ca. 20 g. Steg dem i olie på en pande i 2 min. på hver side.

Kog fonden op og blend den med ærter, spinat og basilikum. Smag til med salt og peber.

Fordel suppe, sukkerærter, creme fraiche, rugbrød, citronolie, ærteskud og fisk i ti varme skåle. Server straks.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.