Julen står for døren og vi tager alt det bedste frem til denne højtid. Selvom traditioner er vigtige er julen er det alligevel vigtigt at der er noget for alle.
I alle selskaber er der altid en vegetar og har du ikke det rigtige på menuen, vender de ikke tilbage igen næste år.
Her er en frisk idé til et mere inkluderende og inspirerende julebord med en vegansk "sildemad".
Skræl sellerien og skær i passende ”sildebidder”. Kog vand, eddike og salt op.
Læg selleribidderne i og kog op igen.
Tag gryden af varmen og lad sellerien afkøles i lagen.
Du kan med fordel lade det stå i køleskabet natter over.
Kør urter, spinat og grønkål i en blender sammen med vand og salt, til det bliver en grøn urtecreme.
Bland urtecreme, mayonnaise, salt og peber til en tyk creme.
Lad selleribidderne afdryppe grundigt inden de forsigtigt rørest med urtecremen.
Lad blandingen stå og marinere i nogle timer inden servering således at sellerien når at tage smag af urterne.
Denne veganske jule-ret, kan holde sig mindst 1 uge i køleskab.
Fyld på pæne glas og servér på buffetten sammen med de andre sild.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Santa Maria
Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
43967900
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.