Fremgangsmetode

Udskriv

Et perfekt miks af sødt og syrligt.

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 225° C.
  2. Læg laksefileten i en bradepande med skindsiden nedad, krydr den med rubben, og pensl rigeligt med glaze på.
  3. Tilbered den i ovnen i ca. 20 min., indtil den har en kernetemperatur på 55° C.
  4. Bland ingredienserne til limemayonnaisen, og forbered tilbehøret.
  5. Anret derefter tacoen med det samme: rødkål i bunden og derefter laks, som garneres med yderligere lidt glaze.
  6. Derefter lidt mango, avocado, hakket salat løg og koriander samt et par skiver radise.
  7. Afslut med limemayonnaise.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Santa Maria
Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
43967900
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Mangoglaseret laks

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.