Lav en crumble af smuldret rugbrød, hakket mørk chokolade, lidt kakaopulver og rørsukker, samt koldt smør i tern.
Kom de bær du har i bunden af de små tærteforme, tilføj rugbrødscrumble og top op med pistacie nødder. Bag den i en varm ovn i ca. 15 minutter.
Tag tærterne ud og tilføj hakket hvid chokolade, stil ovnen på grill og sæt tærterne ind igen, hold øje indtil den hvide chokolade bliver flot brændt.
Tag de færdige tærter ud og drys med friskrevet økologisk limeskal.
Kog en fast øllebrød af dit overskudsrugbrød - uden sukker - og tilføj et par spiseskefulde olie.
Rul øllebrødsmassen ud mellem to stykker bagepapir til en tynd plade, tilføj groft middelhavssalt og din ynglings krydderi og drys med kerner. Bag i ovnen ved 120°C i ca. 1 time.
Lad den køle af og bræk i mindre stykker.
Skær brødet i stave eller tern vend med en god olie og tilsæt krydderurter og krydderi, samt groft salt.
Bag i ovnen ved 150°C i ca. 30 minutter til de er sprøde og gyldne.
Lav en god mayonnaise og tilføj de krydderurter du har i overskud.
Lav en frisk salat af fx rucola, grønne asparges og brøndkarse, og riv lidt parmesan og citronskal henover. Top af med brød croutoner eller brødchips af ”halv lyst” brød.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.