Fremgangsmetode

Udskriv

Brombærsylt med rom

Bring brombær og rørsukker i kog og kog det ved svag varme i ca. 5 min. Tilsæt rom og limesaft og smag til. Stil det i køleskabet til det er koldt.
Kom skyr, kærnemælk, isterninger, brombærsylt og de øvrige ingredienser i en blender. Blend det ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. og server straks.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 1730 kJ

Energifordeling:

Fiber: 4.3 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 60 %
Fedt: 3 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Brombærsylt med rom

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.