Fiskefrikadellerne varmes i en bradepande i ovnen, efter henvisning på emballagen.
Brødskiverne smøres let på begge sider og steges gyldne ved medium varme på en pande eller lignende
Crisp salat skylles, tørres og rives i mindre stykker. Avocadoer deles, skæres ud i tynde skiver og dryppes med saft fra en halv citron.
Guleroden skrælles, hvorefter der skrælles videre med tyndskrælleren, så der laves fine tynde bånd. Det samme gøres med den halve agurk. Strimlerne blandes med kruspersille, citronsaft, dryp af olivenolie, salt og peber.
Anret de åbne sandwich med mayonnaise på det stegte brød, herefter crisp salat, avocadoskiver, halverede fiskefrikadeller og de marinerede strimler på toppen.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Amanda Seafoods A/S
Constantiavej 29
9900 Frederikshavn
Danmark
96221500
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.