Fremgangsmetode

Udskriv

Tilberedning

Pil perleløgene og del dem i skåle, som pocheres 10 sekunder i letsaltet, kogende vand.

Pil og skær skalotteløg helt fint, del skiverne og vend dem i mel, læg dem i en sigte. Steg dem gyldne i rigeligt vindruekerneolie og læg dem på et stykke fedtsugende papir. Giv dem et let drys salt.

Skær tomater i fine skiver.

Anret rugbrødet med mayonnaise, tomat, makrelfileter, de to slags løg og basilikum.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Amanda Seafoods A/S
Constantiavej 29
9900 Frederikshavn
Danmark
96221500
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Makrel

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.