Fremgangsmetode

Udskriv

Kog æggene smilende (dvs. lige før hårdkogte, kogetid 6½ - 7½ minutter). Køl dem af, pil og skær dem ud i kvarte.

Rist rugbrødet og lad skiverne køle af. 

Anret herefter smørrebrødet med følgende: skyllet og tørret salat, herpå karrybidder, et kvart æg, fine ringe af rødløg, ærteskud og karse. Afslut med lidt friskkværnet sort peber.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Amanda Seafoods A/S
Constantiavej 29
9900 Frederikshavn
Danmark
96221500
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.