Dræn tunen for vand.
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, lad dem afkøle, pil og skær i tern.
Kog æggene i 6-7 minutter, afkøl, pil og skær i kvarte.
Rens de grønne bønner, blancher i kogende vand i 2-3 minutter, afkøl under koldt vand og snit bønnerne diagonalt.
Vask tomaterne og skær i både.
Rens forårsløg og skær i fine strimler.
Bland dressingen af olivenolie, citronsaft, presset hvidløg, salt og peber.
Anret salaten på et stort fad med tun i flotte brudte stykker, kartofler, grønne bønner, tomater og forårsløg - og vend dressingen rundt i salaten.
Anret til sidst med oliven, benfri sild, kvarte æg og frisk basilikum.
Server groft brød til. Velbekomme...
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Amanda Seafoods A/S
Constantiavej 29
9900 Frederikshavn
Danmark
96221500
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.