Fremgangsmetode

Udskriv

Dræn tunen for vand.

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, lad dem afkøle, pil og skær i tern.

Kog æggene i 6-7 minutter, afkøl, pil og skær i kvarte.

Rens de grønne bønner, blancher i kogende vand i 2-3 minutter, afkøl under koldt vand og snit bønnerne diagonalt.

Vask tomaterne og skær i både.

Rens forårsløg og skær i fine strimler.

Bland dressingen af olivenolie, citronsaft, presset hvidløg, salt og peber.

Anret salaten på et stort fad med tun i flotte brudte stykker, kartofler, grønne bønner, tomater og forårsløg - og vend dressingen rundt i salaten.

Anret til sidst med oliven, benfri sild, kvarte æg og frisk basilikum.

Server groft brød til. Velbekomme...

 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Amanda Seafoods A/S
Constantiavej 29
9900 Frederikshavn
Danmark
96221500
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Salat Nicoise

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.