Blend alle ingredienser til blomkålscremen sammen. Smag til med salt og peber.
Skær Luksusrognen i tykke skiver og steg skiverne i lidt smør eller olie på en middelvarm pande i 3 minutter på hver side.
Rist brødet sprødt på begge sider.
Smør hver skive brød med 1 spsk. blomkålscreme.
Læg to skiver stegt Luksusrogn på den ene skive brød og top med feldsalat, tomat, agurk og rødløg.
Afslut sandwichen med den sidste skive brød.
Erstat evt. blomkålscremen med hummus.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Amanda Seafoods A/S
Constantiavej 29
9900 Frederikshavn
Danmark
96221500
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.