Baos stammer oprindeligt fra Taiwan, men de har hurtigt bredt sig til de øvrige asiatiske lande – og nu også til Europa.
En Bao er et lille, meget let brød, der er foldet som en halvmåne, og derefter dampet i en riskurv.
Fyldet varierer, men grisen er virkelig populær i det østasiatiske køkken, hvor man traditionelt bruger en form for grillet eller braiseret gris, som garneres med sprøde, rå eller syltede grøntsager og krydderurter. Der findes også sorte Baos, som er farvet med blæksprutteblæk, så der er virkelig mange muligheder for farverige og utraditionelle serveringer.
Prøv for eksempel at servere Baos med et helt stegt revelsben, hvor benet er lige til at trække ud. Sprødheden leveres af en knasende æble-fennikel slaw, og så sørger den søde chilisauce, korianderen og de søde kartoffelfritter for den asiatiske stemning.
Eller hvad med blæksorte Baos med Mester’s udvalgte frikadeller, sprød råkost af rød spidskål og gulerødder og dertil en cremet og lækker tzatziki?
Læs mere om Baos og find lækre opskrifter her.
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet