Fremgangsmetode

Udskriv

Bring en stor gryde let saltet vand i kog. Tilsæt revelsbenene og lad simre i 40 minutter. Hæld vandet fra kødet og vend det med bbq sauce, honning og chiliflager, så det er godt dækket. Læg kødet på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg i ovnen ved 140 °C i ca. 1 time. Snit fenniklen ultrafint på et mandolinjern og skær æblerne i tynde både. Vend nænsomt sammen med olie, eddike og rucola. Smag til med salt og peber. Damp bao efter anvisning. Læg et revelsben i hver bao og top med fennikelsalat og frisk koriander. Servér i en lille skål med fritter af søde kartofler og chilimayo ved siden af.

TIP: 
Lad gæsterne selv fjerne benet fra kødet, da det nemt trækkes ud ved servering.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Foods
Tulipvej 1
8940 Randers SV
Danmark
89105000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Fennikelsalat

Pynt

Tilbehør

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.