Bring en stor gryde let saltet vand i kog. Tilsæt revelsbenene og lad simre i 40 minutter. Hæld vandet fra kødet og vend det med bbq sauce, honning og chiliflager, så det er godt dækket. Læg kødet på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg i ovnen ved 140 °C i ca. 1 time. Snit fenniklen ultrafint på et mandolinjern og skær æblerne i tynde både. Vend nænsomt sammen med olie, eddike og rucola. Smag til med salt og peber. Damp bao efter anvisning. Læg et revelsben i hver bao og top med fennikelsalat og frisk koriander. Servér i en lille skål med fritter af søde kartofler og chilimayo ved siden af.
TIP:
Lad gæsterne selv fjerne benet fra kødet, da det nemt trækkes ud ved servering.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.