Forkæl dine gæster med gourmet mad
Vores udviklingsbagere har udviklet nye gourmet opskrifter til jer, så I kan forkæle jeres gæster med lækkert bagværk, der både smager og ser lækkert ud på buffeten.
Gå på opdagelse her på siden, og find inspiration til den næste menu.
SMØRBAGTE CROISSANT MADSNEGLE MED SURDEJ
Luftrige de luxe pølsehorn lavet af croissantdej tilføjet surdej for endnu mere smag. Bagt på helblandingen Croissant 100/0.
Find opskrift her
SMØRBAGTE GOURMET PØLSEBRØD MED SURDEJ
Smørbagte Gourmet pølsebrød tilsat surdej som giver karakter og smag til det færdige bagværk. Dekorer med en blanding af lige dele alm. og sorte sesamfrø for et eksklusivt og gourmet udtryk.
Find opskrift her
SMØRBAGTE CROISSANT PØLSEHORN MED SURDEJ
Luftrige de luxe pølsehorn lavet af croissantdej tilføjet surdej for endnu mere smag. Bagt på helblandingen Croissant 100/0.
Find opskrift her
SMØRBAGTE GOURMET BURGERBOLLER MED SURDEJ
Smørbagte Gourmet burgerboller tilsat surdej som giver karakter og smag til det færdige bagværk. Dekorer med en blanding af lige dele alm. og sorte sesamfrø for et eksklusivt og gourmet udtryk.
Find opskrift her
Se hvordan UdviklingsBager Erik Olsen laver gourmet burgerboller, pølsehorn, croissant og pølsebrød
Vi har samlet en playliste med alle gourmetopskrifter på YouTube, hvor udviklingsbager Erik Olsen viser processen til hvordan du lykkedes med lækkert gourmet bagværk.
Gå til playliste
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet