X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Forkæl dine gæster med gourmet mad

Vores udviklingsbagere har udviklet nye gourmet opskrifter til jer, så I kan forkæle jeres gæster med lækkert bagværk, der både smager og ser lækkert ud på buffeten.

Gå på opdagelse her på siden, og find inspiration til den næste menu.

SMØRBAGTE CROISSANT MADSNEGLE MED SURDEJ

Luftrige de luxe pølsehorn lavet af croissantdej tilføjet surdej for endnu mere smag. Bagt på helblandingen Croissant 100/0.

Find opskrift her

SMØRBAGTE GOURMET PØLSEBRØD MED SURDEJ

Smørbagte Gourmet pølsebrød tilsat surdej som giver karakter og smag til det færdige bagværk. Dekorer med en blanding af lige dele alm. og sorte sesamfrø for et eksklusivt og gourmet udtryk.

Find opskrift her

SMØRBAGTE CROISSANT PØLSEHORN MED SURDEJ

Luftrige de luxe pølsehorn lavet af croissantdej tilføjet surdej for endnu mere smag. Bagt på helblandingen Croissant 100/0.

Find opskrift her

SMØRBAGTE GOURMET BURGERBOLLER MED SURDEJ

Smørbagte Gourmet burgerboller tilsat surdej som giver karakter og smag til det færdige bagværk. Dekorer med en blanding af lige dele alm. og sorte sesamfrø for et eksklusivt og gourmet udtryk.

Find opskrift her

Se hvordan UdviklingsBager Erik Olsen laver gourmet burgerboller, pølsehorn, croissant og pølsebrød

Vi har samlet en playliste med alle gourmetopskrifter på YouTube, hvor udviklingsbager Erik Olsen viser processen til hvordan du lykkedes med lækkert gourmet bagværk. 

Gå til playliste

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.11.2024

Har du styr på julens bagværk?

Den er go’ nok! Julen står for døren, og før man ved af det, kimer det til julefest og julebag.

05.11.2024

Nye plantebaserede serveringer til sæsonen

– til dig, der skaber madoplevelser hver dag.

05.11.2024

Skab nye smagsoplevelser med ribs, tyttebær og kirsebærsauce

I jeres professionelle køkken er ribs, tyttebær og kirsebærsauce fantastiske ingredienser.

05.11.2024

Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

Hør podcast-serien ’Til Bords’ om bæredygtighed i køkkenet og få konkrete råd, du kan bruge i hver

28.10.2024

En plan for klimaindsatsen

Hvordan kan fødevareindustrien tage ansvar for klimaforandringerne og gøre en positiv forskel?

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!

23.09.2024

Grab & Go - Mad på farten

Mangler du inspiration til mad på farten? Så læs den nye folder med opskrifter og idéer til Grab&Go!