X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Forkæl dine gæster med gourmet mad

Vores udviklingsbagere har udviklet nye gourmet opskrifter til jer, så I kan forkæle jeres gæster med lækkert bagværk, der både smager og ser lækkert ud på buffeten.

Gå på opdagelse her på siden, og find inspiration til den næste menu.

SMØRBAGTE CROISSANT MADSNEGLE MED SURDEJ

Luftrige de luxe pølsehorn lavet af croissantdej tilføjet surdej for endnu mere smag. Bagt på helblandingen Croissant 100/0.

Find opskrift her

SMØRBAGTE GOURMET PØLSEBRØD MED SURDEJ

Smørbagte Gourmet pølsebrød tilsat surdej som giver karakter og smag til det færdige bagværk. Dekorer med en blanding af lige dele alm. og sorte sesamfrø for et eksklusivt og gourmet udtryk.

Find opskrift her

SMØRBAGTE CROISSANT PØLSEHORN MED SURDEJ

Luftrige de luxe pølsehorn lavet af croissantdej tilføjet surdej for endnu mere smag. Bagt på helblandingen Croissant 100/0.

Find opskrift her

SMØRBAGTE GOURMET BURGERBOLLER MED SURDEJ

Smørbagte Gourmet burgerboller tilsat surdej som giver karakter og smag til det færdige bagværk. Dekorer med en blanding af lige dele alm. og sorte sesamfrø for et eksklusivt og gourmet udtryk.

Find opskrift her

Se hvordan UdviklingsBager Erik Olsen laver gourmet burgerboller, pølsehorn, croissant og pølsebrød

Vi har samlet en playliste med alle gourmetopskrifter på YouTube, hvor udviklingsbager Erik Olsen viser processen til hvordan du lykkedes med lækkert gourmet bagværk. 

Gå til playliste

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.03.2024

Se præmierne til afstemningen om 'Årets Nyhed - Away From Home'.

Skal du vinde en fed spiseoplevelse på 3000 kr. eller en af de andre lækre præmier?

03.01.2024

Vær med på Kødfri januar

Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebasere

01.11.2023

Gør julen sprød

Få kokkens tips til sprøde svær

01.11.2023

Flere plantebaserede julemenuer – ja tak!

Bliv inspireret og lad os sammen skabe nye traditioner, hvor planter og god smag går hånd i hånd.

01.11.2023

Stolte syltetraditioner i mere end 175 år

Den perfekte Mortens aften-servering.

01.11.2023

Inspiration til den veganske måned

Udvid dit plantebaserede menukort med smagfulde tapas

21.09.2023

Ny inspiration til det kolde køkken

Vi fejrer internationale Vegetardag med vegetarisk smørrebrød.