X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Forkæl dine gæster med gourmet mad

Vores udviklingsbagere har udviklet nye gourmet opskrifter til jer, så I kan forkæle jeres gæster med lækkert bagværk, der både smager og ser lækkert ud på buffeten.

Gå på opdagelse her på siden, og find inspiration til den næste menu.

SMØRBAGTE CROISSANT MADSNEGLE MED SURDEJ

Luftrige de luxe pølsehorn lavet af croissantdej tilføjet surdej for endnu mere smag. Bagt på helblandingen Croissant 100/0.

Find opskrift her

SMØRBAGTE GOURMET PØLSEBRØD MED SURDEJ

Smørbagte Gourmet pølsebrød tilsat surdej som giver karakter og smag til det færdige bagværk. Dekorer med en blanding af lige dele alm. og sorte sesamfrø for et eksklusivt og gourmet udtryk.

Find opskrift her

SMØRBAGTE CROISSANT PØLSEHORN MED SURDEJ

Luftrige de luxe pølsehorn lavet af croissantdej tilføjet surdej for endnu mere smag. Bagt på helblandingen Croissant 100/0.

Find opskrift her

SMØRBAGTE GOURMET BURGERBOLLER MED SURDEJ

Smørbagte Gourmet burgerboller tilsat surdej som giver karakter og smag til det færdige bagværk. Dekorer med en blanding af lige dele alm. og sorte sesamfrø for et eksklusivt og gourmet udtryk.

Find opskrift her

Se hvordan UdviklingsBager Erik Olsen laver gourmet burgerboller, pølsehorn, croissant og pølsebrød

Vi har samlet en playliste med alle gourmetopskrifter på YouTube, hvor udviklingsbager Erik Olsen viser processen til hvordan du lykkedes med lækkert gourmet bagværk. 

Gå til playliste

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

12.05.2023

Forkæl dine gæster med gourmet bagværk

Forkæl jeres gæster med lækkert gourmet bagværk, der både smager og ser lækkert ud på buffeten.

12.05.2023

Pane Piatto - forbagte pizzabunde

AUTENTISKE ITALIENSKE SURDEJSPIZZABUNDE med sprød, luftig kant og saftig krumme.

21.04.2023

K-Salat er blevet MSC-mærket

Vi gør det nemt at vælge de bæredygtige løsninger.

20.04.2023

Det er helt NATURLI´

Som del af en stor international koncern har Orkla Danmark fokus på bæredygtige produkter.

13.04.2023

Santa Maria Snack Bases: Sådan laver du lækre snacks

Det er nemt med Santa Maria Snack Bases at skabe en signatursnack, der passer præcis til din restaur

13.04.2023

Samme friske mælk i ny indpakning

Arla Pro har reduceret mængden af plast i 10L bag-in-box emballagen med 75 %, fra før august 2022.

13.04.2023

Tag med os på rejsen mod et bæredygtigt køkken

Unilever Food Solutions vil vi gå i spidsen for at skabe fremtidens bæredygtige køkken.

11.04.2023

Vi ønsker at reducere klimaaftrykket på vores grisekød

Danish Crowns landmænd og slagterier arbejder målrettet på at gøre fødevareproduktionen mere klimave