X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Supper til de kolde dage

Suppe er ofte en undervurderet ret. Det er en billig ret, nem at tilberede i utallige udgaver, er mættende og smager ikke mindst fantastisk. Og efteråret er højsæson for at få suppe på menuen! 

Udover at selve suppebasen kan laves på alverdens sager fra køkkenet, så kan du variere fyldet i det uendelige. Den kan enten blendes helt glat og smages til med gode krydderier, eller du kan toppe op med forskelligt fyld og garniture. Stykker af grønt, kød, bacon, stegte svampe, brødcrutoner, friske urter, ristede kerner og frø, friterede glasnudler og en klat creme fraiche er oplagte idéer, men kun fantasien (og dit køkken) sætter grænser. 

Suppe er desuden en taknemmelig ret at lave plantebaseret eller tilpasse forskellige allergikere. Den er også nem at gøre energitæt til de småtspisende, da selv små portioner kan mætte godt. Server med et lunt stykke brød til, og du kan gøre de fleste gæster tilfredse. 


Se folderen her
​​​​​​​

Suppe er en god madspildskriger

Vil du gerne minimere dit madspild? Så indfør dagens suppe på menuen! På den måde kan du fra dag til dag vurdere, om du har rester af grønt til en suppe, en kødrest der egner sig til fyld eller du kan lave brødcrutoner af gårsdagens brød. Hvis du har rester af eksempelvis gulerødder eller porrer, kan du skære dem julienne, søde kartofler kan langtidsbages i tynde skiver eller almindelige kartofler i tynde skiver kan friteres. Alt sammen lækkert som garniture. Du mindsker dit madspild, øger din indtjening og gør dit menukort levende. 

Vil du gerne finde mere inspiration på gode og nemme supper, så se den nye suppefolder fra Unilever Food Solutions, hvor du både får opskrift på cremet kyllingesuppe, thaisuppe, blomkålssuppe, tomatsuppe champignonsuppe og aspargessuppe samt flere forslag til forskellige garniture.


Velbekomme!

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.11.2024

Har du styr på julens bagværk?

Den er go’ nok! Julen står for døren, og før man ved af det, kimer det til julefest og julebag.

05.11.2024

Nye plantebaserede serveringer til sæsonen

– til dig, der skaber madoplevelser hver dag.

05.11.2024

Skab nye smagsoplevelser med ribs, tyttebær og kirsebærsauce

I jeres professionelle køkken er ribs, tyttebær og kirsebærsauce fantastiske ingredienser.

05.11.2024

Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

Hør podcast-serien ’Til Bords’ om bæredygtighed i køkkenet og få konkrete råd, du kan bruge i hver

28.10.2024

En plan for klimaindsatsen

Hvordan kan fødevareindustrien tage ansvar for klimaforandringerne og gøre en positiv forskel?

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!

23.09.2024

Grab & Go - Mad på farten

Mangler du inspiration til mad på farten? Så læs den nye folder med opskrifter og idéer til Grab&Go!