X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Danish Crowns landmænd og slagterier arbejder målrettet på at gøre fødevareproduktionen mere klimavenlig og bæredygtig.

Visionen er en fremtid, hvor kød fra Danish Crown er produceret (netto) klimaneutralt i 2050. Den første milepæl er en halvering af klimaaftrykket fra kød inden 2030.

Alle vores danske leverandører af grise er en del af vores klimaprogram, Klimavejen, som løbende er med til at sænke klimaaftrykket fra vores kødproduktion.


Klimavejen – et unikt set-up

Klimavejen er en del af Danish Crowns bæredygtighedsprogram for udviklingen mod en mere bæredygtig kødproduktion på bedrifterne. Landmændene på Klimavejen forpligter sig til at samarbejde med os om deling af produktionsdata og informationer, der målrettet understøtter Danish Crowns klimavision og klimamål om at reducere klimaaftrykket med 50 procent inden 2030.

Til gengæld får landmændene individuel feedback på deres bæredygtighedspræstation sammenlignet med et landsgennemsnit og en kortlægning af deres kilder til drivhusgasudledninger med foreslåede reduktionstiltag.

Se mere her


Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.11.2024

Har du styr på julens bagværk?

Den er go’ nok! Julen står for døren, og før man ved af det, kimer det til julefest og julebag.

05.11.2024

Nye plantebaserede serveringer til sæsonen

– til dig, der skaber madoplevelser hver dag.

05.11.2024

Skab nye smagsoplevelser med ribs, tyttebær og kirsebærsauce

I jeres professionelle køkken er ribs, tyttebær og kirsebærsauce fantastiske ingredienser.

05.11.2024

Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

Hør podcast-serien ’Til Bords’ om bæredygtighed i køkkenet og få konkrete råd, du kan bruge i hver

28.10.2024

En plan for klimaindsatsen

Hvordan kan fødevareindustrien tage ansvar for klimaforandringerne og gøre en positiv forskel?

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!

23.09.2024

Grab & Go - Mad på farten

Mangler du inspiration til mad på farten? Så læs den nye folder med opskrifter og idéer til Grab&Go!