X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Danish Crowns landmænd og slagterier arbejder målrettet på at gøre fødevareproduktionen mere klimavenlig og bæredygtig.

Visionen er en fremtid, hvor kød fra Danish Crown er produceret (netto) klimaneutralt i 2050. Den første milepæl er en halvering af klimaaftrykket fra kød inden 2030.

Alle vores danske leverandører af grise er en del af vores klimaprogram, Klimavejen, som løbende er med til at sænke klimaaftrykket fra vores kødproduktion.


Klimavejen – et unikt set-up

Klimavejen er en del af Danish Crowns bæredygtighedsprogram for udviklingen mod en mere bæredygtig kødproduktion på bedrifterne. Landmændene på Klimavejen forpligter sig til at samarbejde med os om deling af produktionsdata og informationer, der målrettet understøtter Danish Crowns klimavision og klimamål om at reducere klimaaftrykket med 50 procent inden 2030.

Til gengæld får landmændene individuel feedback på deres bæredygtighedspræstation sammenlignet med et landsgennemsnit og en kortlægning af deres kilder til drivhusgasudledninger med foreslåede reduktionstiltag.

Se mere her


Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

03.07.2024

Fremtiden er planterig

Korn kan bruges til meget mere end brød og kommer til at spille en større og større rolle.

02.07.2024

Smagen er kernen i enhver god spiseoplevelse

Prøv vores opskrift på bao med appelsinmarinerede rejer

02.07.2024

Hvis du også elsker bacon

Bacon er helt uforlignelig, når det gælder smag og sprød lækkerhed.

05.03.2024

Se præmierne til afstemningen om 'Årets Nyhed - Away From Home'.

Skal du vinde en fed spiseoplevelse på 3000 kr. eller en af de andre lækre præmier?

03.01.2024

Vær med på Kødfri januar

Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebasere

01.11.2023

Gør julen sprød

Få kokkens tips til sprøde svær