X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Udvikling af fiskeriet – Flere arter

Hos Royal Greenland vil vi arbejde for at udnytte havets ressourcer på ansvarlig vis. I fremtiden skal vi udnytte havets ressourcer bedre, hvis vi som virksomhed skal bidrage med fødevarer til en stadigt voksende verdensbefolkning.

En mulighed for dette er, at flere arter udvikles kommercielt og gøres tilgængelige som fødevarer for forbrugerne. Det vil gavne både forretning og samfund, da nye produkter også vil kunne skabe flere jobs lokalt.

En mindre udviklingsafdeling i Grønland, som er bemandet med en havbiolog og laboratorieansatte arbejder målrettet med forsøgsfiskeri og udvikling af arter såsom konksnegle, søpindsvin, søpølser og tang. Fiskeri, dyrkning og prøvetagning er langsommelige processer, som fra sæson til sæson giver os mere viden og gør os i stand til at markedsmodne marine ressourcer.

Initiativer

  • • udvikling af nye fiskerier primært i det kystnære fiskeriområde, herunder søpindsvin, søpølser og konksnegle
  • • dyrkning af tang, som efterspurgt på verdensmarkedet.

Læs mere her

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.11.2024

Har du styr på julens bagværk?

Den er go’ nok! Julen står for døren, og før man ved af det, kimer det til julefest og julebag.

05.11.2024

Nye plantebaserede serveringer til sæsonen

– til dig, der skaber madoplevelser hver dag.

05.11.2024

Skab nye smagsoplevelser med ribs, tyttebær og kirsebærsauce

I jeres professionelle køkken er ribs, tyttebær og kirsebærsauce fantastiske ingredienser.

05.11.2024

Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

Hør podcast-serien ’Til Bords’ om bæredygtighed i køkkenet og få konkrete råd, du kan bruge i hver

28.10.2024

En plan for klimaindsatsen

Hvordan kan fødevareindustrien tage ansvar for klimaforandringerne og gøre en positiv forskel?

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!

23.09.2024

Grab & Go - Mad på farten

Mangler du inspiration til mad på farten? Så læs den nye folder med opskrifter og idéer til Grab&Go!