X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Pap, papir og plast

Færdigvarer skal emballeres for at kunne blive transporteret hygiejnisk og effektivt samt bevare holdbarheden. Det er dog ikke ligegyldigt hvilken emballage der anvendes.

Royal Greenlands emballager består hovedsageligt af papir/pap og/eller plast. Størstedelen af Royal Greenland brandede pap- og papiremballager er i løbet af 2018 og 2019 overgået til FSC certificerede træfibre.

Plastik i en cirkulær økonomi

Med vedtagelsen af EU's strategi for plastik med klare målsætninger for 2030 er der en ramme tilstede, indenfor hvilken virksomheder og organisationer arbejder på at ændre sammensætning og gerne reducere forbruget af plastikfibre.

Vi har som forbrugende virksomhed et ansvar for at anvende plastik ansvarligt, men også for at udvikle nye metoder, så den plastik og emballage vi bruger, kan genbruges og indgå i en fremtidig cirkulær økonomi. En emballages livscyklus kan variere meget i længde og kompleksitet og specielt den endelige bortskaffelse og affaldshåndtering varierer stadig meget fra land til land.

Hos Royal Greenland fokuserer vi derfor først og fremmest på at optimere den første del af en emballages livscyklus; valg af fibre og produktion. Vi følger princippet om reduce – recycle – renew.

Initiativer

  • • Pap med plastikindlæg reduceres til monomateriale
  • • Substitution af laminater til monomaterialer eller nye laminattyper, som kan indgå i en genanvendelsesproces.
  • • Opsætte pantordning i Grønland for garn formidlet af Royal Greenland
  • • Substituere multiplast kar med monoplast kar
  • • Reduktion af materialetykkelse under hensyntagen til anvendelse og holdbarhed

Læs mere her

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.11.2024

Har du styr på julens bagværk?

Den er go’ nok! Julen står for døren, og før man ved af det, kimer det til julefest og julebag.

05.11.2024

Nye plantebaserede serveringer til sæsonen

– til dig, der skaber madoplevelser hver dag.

05.11.2024

Skab nye smagsoplevelser med ribs, tyttebær og kirsebærsauce

I jeres professionelle køkken er ribs, tyttebær og kirsebærsauce fantastiske ingredienser.

05.11.2024

Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

Hør podcast-serien ’Til Bords’ om bæredygtighed i køkkenet og få konkrete råd, du kan bruge i hver

28.10.2024

En plan for klimaindsatsen

Hvordan kan fødevareindustrien tage ansvar for klimaforandringerne og gøre en positiv forskel?

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!

23.09.2024

Grab & Go - Mad på farten

Mangler du inspiration til mad på farten? Så læs den nye folder med opskrifter og idéer til Grab&Go!