X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

3 kokke. 1 udfordring. 9 bæredygtige retter

Vi satte Brian, Jeppe og Mikkel stævne og gav de tre erfarne kokke en opgave “Lav retter til mange, hvor I bruger så få ingredienser som muligt, men med fuld smæk på smagspaletten. Anvend råvarerne 100 %. Og tænk plantebaseret.”

De fik opgaven og gik straks i køkkenet. Her skabte de hver tre helt nye retter, som de præsenterede for hinanden, os og nu dig. Se filmene. De er krydret med masser af inspiration og gode råd.


Se vores madunivers her

Naturligvis kan du bruge plantebaserede råvarer som en stedfortræder for kød. Men det er mere interessant at bruge det som en råvare med sin viden og fantasi, til at udvikle nye retter med nye smags- og sanseindtryk. Det er en ny verden, der åbner sig. 

Frantz Lundby fra smagsløg.dk

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.11.2024

Har du styr på julens bagværk?

Den er go’ nok! Julen står for døren, og før man ved af det, kimer det til julefest og julebag.

05.11.2024

Nye plantebaserede serveringer til sæsonen

– til dig, der skaber madoplevelser hver dag.

05.11.2024

Skab nye smagsoplevelser med ribs, tyttebær og kirsebærsauce

I jeres professionelle køkken er ribs, tyttebær og kirsebærsauce fantastiske ingredienser.

05.11.2024

Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

Hør podcast-serien ’Til Bords’ om bæredygtighed i køkkenet og få konkrete råd, du kan bruge i hver

28.10.2024

En plan for klimaindsatsen

Hvordan kan fødevareindustrien tage ansvar for klimaforandringerne og gøre en positiv forskel?

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!

23.09.2024

Grab & Go - Mad på farten

Mangler du inspiration til mad på farten? Så læs den nye folder med opskrifter og idéer til Grab&Go!