3 kokke. 1 udfordring. 9 bæredygtige retter
Vi satte Brian, Jeppe og Mikkel stævne og gav de tre erfarne kokke en opgave “Lav retter til mange, hvor I bruger så få ingredienser som muligt, men med fuld smæk på smagspaletten. Anvend råvarerne 100 %. Og tænk plantebaseret.”
De fik opgaven og gik straks i køkkenet. Her skabte de hver tre helt nye retter, som de præsenterede for hinanden, os og nu dig. Se filmene. De er krydret med masser af inspiration og gode råd.
Naturligvis kan du bruge plantebaserede råvarer som en stedfortræder for kød. Men det er mere interessant at bruge det som en råvare med sin viden og fantasi, til at udvikle nye retter med nye smags- og sanseindtryk. Det er en ny verden, der åbner sig.
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet