X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

3 kokke. 1 udfordring. 9 bæredygtige retter

Vi satte Brian, Jeppe og Mikkel stævne og gav de tre erfarne kokke en opgave “Lav retter til mange, hvor I bruger så få ingredienser som muligt, men med fuld smæk på smagspaletten. Anvend råvarerne 100 %. Og tænk plantebaseret.”

De fik opgaven og gik straks i køkkenet. Her skabte de hver tre helt nye retter, som de præsenterede for hinanden, os og nu dig. Se filmene. De er krydret med masser af inspiration og gode råd.


Se vores madunivers her

Naturligvis kan du bruge plantebaserede råvarer som en stedfortræder for kød. Men det er mere interessant at bruge det som en råvare med sin viden og fantasi, til at udvikle nye retter med nye smags- og sanseindtryk. Det er en ny verden, der åbner sig. 

Frantz Lundby fra smagsløg.dk

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.03.2024

Se præmierne til afstemningen om 'Årets Nyhed - Away From Home'.

Skal du vinde en fed spiseoplevelse på 3000 kr. eller en af de andre lækre præmier?

03.01.2024

Vær med på Kødfri januar

Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebasere

01.11.2023

Gør julen sprød

Få kokkens tips til sprøde svær

01.11.2023

Flere plantebaserede julemenuer – ja tak!

Bliv inspireret og lad os sammen skabe nye traditioner, hvor planter og god smag går hånd i hånd.

01.11.2023

Stolte syltetraditioner i mere end 175 år

Den perfekte Mortens aften-servering.

01.11.2023

Inspiration til den veganske måned

Udvid dit plantebaserede menukort med smagfulde tapas

21.09.2023

Ny inspiration til det kolde køkken

Vi fejrer internationale Vegetardag med vegetarisk smørrebrød.