X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Ved hvad kunderne vil have

Turen forbi den lokale grillbar er for mange det lækre og hurtige indslag i en travl hverdag. Nostalgi, hygge og danskhed er en række værdier, der kan tillægges denne - for mange - meget velkendte destination. Hos Havne Grillen i Næstved, besøger en fast gruppe af stamgæster grillbaren og betjeningen holdes i tæt øjenhøjde. - Somme tider ved vi på forhånd, hvad vores stamkunder vil have, og kan sætte det i gang, allerede når de kommer, fortæller Lotte Stark, Indehaver af Havne Grillen.

    Støt den danske madkultur

    Spis Ude Igen er en digital kampagne, som skal få danskerne til at besøge deres lokale restauranter, caféer, barer og andre spisesteder efter mere end to måneders nedlukning grundet Covid-19. Målet er at få folk til at støtte op om de mange lokale spisesteder, som har været hårdt ramt i perioden. Bag Spis Ude Igen står Madværkstedet Online, brancheforeningen MLDK Mærkevareleverandørerne og en lang række leverandører til foodservicemarkedet.

    ​​​​​​​Følg "Spis Ude Igen" på Facebook

    Følg "Spis Ude Igen" på Instagram

    Har du et køkken/spisested og ønsker du adgang til råfiler fra kampagnen, så kontakt venligst presse@spisudeigen.dk for mere information.

    Har du spørgsmål til nyheden?

    Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

    Madværkstedet
    Dirch Passers Allé 76
    2000 Frederiksberg
    Danmark
    33139292
    Se profil
    Skriv en e-mail
    Besøg websitet

    Seneste nyheder

    05.03.2024

    Se præmierne til afstemningen om 'Årets Nyhed - Away From Home'.

    Skal du vinde en fed spiseoplevelse på 3000 kr. eller en af de andre lækre præmier?

    03.01.2024

    Vær med på Kødfri januar

    Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebasere

    01.11.2023

    Gør julen sprød

    Få kokkens tips til sprøde svær

    01.11.2023

    Flere plantebaserede julemenuer – ja tak!

    Bliv inspireret og lad os sammen skabe nye traditioner, hvor planter og god smag går hånd i hånd.

    01.11.2023

    Stolte syltetraditioner i mere end 175 år

    Den perfekte Mortens aften-servering.

    01.11.2023

    Inspiration til den veganske måned

    Udvid dit plantebaserede menukort med smagfulde tapas

    21.09.2023

    Ny inspiration til det kolde køkken

    Vi fejrer internationale Vegetardag med vegetarisk smørrebrød.