X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Ved hvad kunderne vil have

Turen forbi den lokale grillbar er for mange det lækre og hurtige indslag i en travl hverdag. Nostalgi, hygge og danskhed er en række værdier, der kan tillægges denne - for mange - meget velkendte destination. Hos Havne Grillen i Næstved, besøger en fast gruppe af stamgæster grillbaren og betjeningen holdes i tæt øjenhøjde. - Somme tider ved vi på forhånd, hvad vores stamkunder vil have, og kan sætte det i gang, allerede når de kommer, fortæller Lotte Stark, Indehaver af Havne Grillen.

    Støt den danske madkultur

    Spis Ude Igen er en digital kampagne, som skal få danskerne til at besøge deres lokale restauranter, caféer, barer og andre spisesteder efter mere end to måneders nedlukning grundet Covid-19. Målet er at få folk til at støtte op om de mange lokale spisesteder, som har været hårdt ramt i perioden. Bag Spis Ude Igen står Madværkstedet Online, brancheforeningen MLDK Mærkevareleverandørerne og en lang række leverandører til foodservicemarkedet.

    ​​​​​​​Følg "Spis Ude Igen" på Facebook

    Følg "Spis Ude Igen" på Instagram

    Har du et køkken/spisested og ønsker du adgang til råfiler fra kampagnen, så kontakt venligst presse@spisudeigen.dk for mere information.

    Har du spørgsmål til nyheden?

    Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

    Madværkstedet
    Dirch Passers Allé 76
    2000 Frederiksberg
    Danmark
    33139292
    Se profil
    Skriv en e-mail
    Besøg websitet

    Seneste nyheder

    05.11.2024

    Har du styr på julens bagværk?

    Den er go’ nok! Julen står for døren, og før man ved af det, kimer det til julefest og julebag.

    05.11.2024

    Nye plantebaserede serveringer til sæsonen

    – til dig, der skaber madoplevelser hver dag.

    05.11.2024

    Skab nye smagsoplevelser med ribs, tyttebær og kirsebærsauce

    I jeres professionelle køkken er ribs, tyttebær og kirsebærsauce fantastiske ingredienser.

    05.11.2024

    Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

    Hør podcast-serien ’Til Bords’ om bæredygtighed i køkkenet og få konkrete råd, du kan bruge i hver

    28.10.2024

    En plan for klimaindsatsen

    Hvordan kan fødevareindustrien tage ansvar for klimaforandringerne og gøre en positiv forskel?

    01.10.2024

    Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

    Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

    23.09.2024

    On Trend Menus 2024

    Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!

    23.09.2024

    Grab & Go - Mad på farten

    Mangler du inspiration til mad på farten? Så læs den nye folder med opskrifter og idéer til Grab&Go!