X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Madspild

At undgå madspild er i de senere år kommet højt på dagsordenen hos såvel fødevareproducenter, storkøkkener og dagligvarehandelen. Både af etiske, økonomiske og miljømæssige årsager er der gode grunde til at minimere madspild i alle led. 

Reduktion af madspild er også meget konkret et af delmålene i de FN’s 17 verdensmål, idet der under mål 12. Ansvarligt forbrug og produktion, er et meget konkret delmål, der siger ”Inden 2030 skal det globale madspild på detail- og forbrugerniveau pr. indbygger halveres og fødevaretab i produktions- og forsyningskæder, herunder tab af afgrøder efter høst, skal reduceres”.​​​​​​​

Læs mere om de 17 verdensmål her.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

03.01.2024

Vær med på Kødfri januar

Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebasere

01.11.2023

Gør julen sprød

Få kokkens tips til sprøde svær

01.11.2023

Flere plantebaserede julemenuer – ja tak!

Bliv inspireret og lad os sammen skabe nye traditioner, hvor planter og god smag går hånd i hånd.

01.11.2023

Stolte syltetraditioner i mere end 175 år

Den perfekte Mortens aften-servering.

01.11.2023

Inspiration til den veganske måned

Udvid dit plantebaserede menukort med smagfulde tapas

21.09.2023

Ny inspiration til det kolde køkken

Vi fejrer internationale Vegetardag med vegetarisk smørrebrød.

21.09.2023

Supper til de kolde dage

Suppe er ofte en undervurderet ret. Det er en billig ret og nem at tilberede i utallige udgaver!