Madspild
At undgå madspild er i de senere år kommet højt på dagsordenen hos såvel fødevareproducenter, storkøkkener og dagligvarehandelen. Både af etiske, økonomiske og miljømæssige årsager er der gode grunde til at minimere madspild i alle led.
Reduktion af madspild er også meget konkret et af delmålene i de FN’s 17 verdensmål, idet der under mål 12. Ansvarligt forbrug og produktion, er et meget konkret delmål, der siger ”Inden 2030 skal det globale madspild på detail- og forbrugerniveau pr. indbygger halveres og fødevaretab i produktions- og forsyningskæder, herunder tab af afgrøder efter høst, skal reduceres”.
Læs mere om de 17 verdensmål her.
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet