X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Hos Good Food Group har vi et bredt udvalg af produkter til dig, som arbejder i et professionelt køkken.


Det gælder også, når vi snakker den søde juletid. Den klassiske kirsebærsauce fra Skælskør Frugtplantage er selvfølgelig mest anvendt til ris à la mande, men den kan faktisk også bruges til andre lækre retter. Fx en lækker kirsebærsalsa til ostebordet. Du finder også andre spændende opskrifter som fx appelsinglaseret andebryst med tyttebærcreme. Tyttebærcremen er lavet med Svansø Salatmayonnaise med citron og Skælskør Tyttebær syltetøj.


Den blandede saft er lækker til risengrøden og ribssaften er særdeles velegnet til den hjemmelavede rødkål. Gløggen hører selvfølgelig også til julebordet. Her har vi forskellige emballagestørrelser – og selvfølgelig også en økologisk variant.


Find flere opskrifter her

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.03.2024

Se præmierne til afstemningen om 'Årets Nyhed - Away From Home'.

Skal du vinde en fed spiseoplevelse på 3000 kr. eller en af de andre lækre præmier?

03.01.2024

Vær med på Kødfri januar

Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebasere

01.11.2023

Gør julen sprød

Få kokkens tips til sprøde svær

01.11.2023

Flere plantebaserede julemenuer – ja tak!

Bliv inspireret og lad os sammen skabe nye traditioner, hvor planter og god smag går hånd i hånd.

01.11.2023

Stolte syltetraditioner i mere end 175 år

Den perfekte Mortens aften-servering.

01.11.2023

Inspiration til den veganske måned

Udvid dit plantebaserede menukort med smagfulde tapas

21.09.2023

Ny inspiration til det kolde køkken

Vi fejrer internationale Vegetardag med vegetarisk smørrebrød.