Stuvet kål passer godt til f.eks. røget skinke, stegte pølser, bacon og svinekød. Her er en variant med hvid misopasta, som giver fyldighed til den vegetabilske fløde og en spændende sød og salt smagskontrast. Generelt kan man sige, at hvid misopasta er velegnet til alle former for kål og er værd at køre efter! Misopasta kan bestilles hos grøntsagsgrossisten eller købes i asiatiske butikker.
Del kålen, fjern den tykke stilk, og skær kålen i mindre stykker.
Sautér kålen i Milda 100% i 5 minutter, tilsæt vand og misopasta samt Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon og salt, og kog i yderligere 5 minutter.
Tilsæt Knorr Mad 15%, og lad kålen simre i 10 minutter.
Krydr med peber og citron.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.
Vi udsender ca. 8-10 gange om året vores nyhedsbrev til alle, der arbejder professionelt med mad i de danske køkkener. Læs om produktnyheder og få den seneste inspiration direkte fra de førende leverandører til den danske foodservice-branche.
Nej tak