Prøv et alternativ til den klassiske pesto med denne hurtige spaghetti-opskrift. Hvor blomkål, ristede solsikkefrø, lidt parmesan og Knorrs økologiske grøntsagsbouillon udgør stammen. Pestoen smager også godt som tilbehør til fisk og kylling.
Vend blomkålen i lidt af olivenolien, rist buketterne i ovn ved 210 C i 10-15 minutter.
Gem 1/5 af buketterne til servering.
Miks resten af buketterne til glat puré med solsikkefrø, parmesan, Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon og olivenolie. Smag til med citronskal, citronsaft, salt og peber.
Server pestoen, ristede blomkålsbuketter, ekstra parmesan til nykogt pasta.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.