Bland krydderierne i et ovnfast fad og rul kødet i blandingen, så det er helt dækket. Dæk fadet med folie og sæt nakkefileten i ovnen ved 125 °C i ca. 5-6 timer. Vend kødet et par gange undervejs.
Rør creme fraiche, limeskal og saft sammen og smag til med salt og peber. Kog majskolberne i letsaltet vand i 4 min., så de stadig har bid. Grill dem på en rygende varm grillpande og skær kernerne af kolberne. Halvér avocado, fjern sten og skal og skær kødet i både. Rens forårsløgene og snit dem på langs. Tag kødet op af stegeskyen og træk det fra hinanden med to gafler.
Fordel salat, nakke, majs, avocado og forårsløg på lune tortillaer og top med limefraiche og koriander.
Tip: Prøv det også i burgerboller.
Har man travlt kan nakkefileten nemt erstattes med pulled pork.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.