Fremgangsmetode

Udskriv

Læg stegen på en rist i et stort ovnfast fad og sæt stegen i ovnen ved 90 °C i 5½-6 timer til centrumtemperaturen er ca. 72 °C. Skru ovntemperaturen op på 200 °C og steg 15-20 min. til sværen er blevet sprød.

Findel persillebladene med mayonnaise i en multihakker eller med en stavblender og smag til med chili.

Lynsteg broccolibuketterne i lidt olivenolie, så de stadig har bid og smag til med chili, salt og peber.

Rist brødene. Læg dem sammen med chili-persillemayo, feldsalat, porchetta og broccoli drysset med parmesan. Læg evt. låg på, eller læg det ved siden af.

Tip: Perfekt som lun ret på buffeten eller som smørrebrød.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.