Skær brødet i skiver og dernæst i tern.
Rist rugbrødsternene sprøde i ovnen ved 200 ˚C i ca. 5 min.
Bring suppen i kog og tilsæt rødløg samt rødbede skåret i små stykker.
Kom kommen samt laurbærblade ved og lad suppen koge 30 min. ved svag varme.
Kassér laurbærbladene og blend suppen.
Kom kødbollerne i suppen og lad det simre 5 min. ved svag varme, til kødbollerne er gennemvarme.
Servér suppen rygende varm med yoghurt og brødcroutoner på toppen.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.