Kom kirsebærene i en gryde sammen med vaniljestang, kanel og appelsin. Kog det op og fjern vaniljestang og kanelstang.
Rør kartoffelmel sammen med vand. Rør det forsigtigt i de varme kirsebær.
Saucen må ikke koge, men kun lunes.
Lad varme igennem i 2-3 minutter. Tilsæt brombær og lun igen kort. Smag til med citronsaft og kirsebærlikør.
Servér risalamande i en skål med den lune kirsebærsauce ved siden ler fordel risalamanden i portionsglas og top med lun kirsebær-brombærsauce.
Pynt med hakkede mandler.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.