Fremgangsmetode

Udskriv

Bred baconflager ud på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovn ved 200 °C i ca. 10 minutter. Afdryp på fedtsugende papir. Kør baconflager i en foodprocessor, til de er knust til meget små stykker. Hæld fløde, sirup og sukker i en lille gryde og bring det i kog. Kog det under omrøring i ca. 20 minutter. Tilsæt smør og havsalt og rør saucen glat. Lad den køle af.

 

Anret risalamanden i små skåle eller glas. Læg lidt karamelsauce ovenpå og top med baconknas. Servér straks, så baconen forbliver sprød og knasende.

 

TIP: Karamelsaucen smager også godt til is, pandekager, budding og frugtdesserter

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Risalamande

Baconknas

Saltet karamelsauce

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.