Risalamande med baconknas og saltet karamelsauce
SERVERING
10 portioner
SERVERING
10 portioner
Risalamande
Baconknas
Saltet karamelsauce
Bred baconflager ud på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovn ved 200 °C i ca. 10 minutter. Afdryp på fedtsugende papir. Kør baconflager i en foodprocessor, til de er knust til meget små stykker. Hæld fløde, sirup og sukker i en lille gryde og bring det i kog. Kog det under omrøring i ca. 20 minutter. Tilsæt smør og havsalt og rør saucen glat. Lad den køle af.
Anret risalamanden i små skåle eller glas. Læg lidt karamelsauce ovenpå og top med baconknas. Servér straks, så baconen forbliver sprød og knasende.
TIP: Karamelsaucen smager også godt til is, pandekager, budding og frugtdesserter
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919