Risalamande med baconknas og saltet karamelsauce

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Risalamande

  • 800 Risalamande, Danish Crown Professional

Baconknas

  • Bacon Flakes, 500g

Saltet karamelsauce

  • 1,5 dl piskefløde
  • 0,5 dl mørk sirup
  • 80 g sukker
  • 25 g smør
  • 0,5 tsk havsalt

Fremgangsmetode

Bred baconflager ud på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovn ved 200 °C i ca. 10 minutter. Afdryp på fedtsugende papir. Kør baconflager i en foodprocessor, til de er knust til meget små stykker. Hæld fløde, sirup og sukker i en lille gryde og bring det i kog. Kog det under omrøring i ca. 20 minutter. Tilsæt smør og havsalt og rør saucen glat. Lad den køle af.

 

Anret risalamanden i små skåle eller glas. Læg lidt karamelsauce ovenpå og top med baconknas. Servér straks, så baconen forbliver sprød og knasende.

 

TIP: Karamelsaucen smager også godt til is, pandekager, budding og frugtdesserter

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.