Kog alle ingredienser op i en gryde ved medium varme og lad simre i 3 minutter
Lad blandingen køle ned i gryden.
Press blandingen gennem en si, og tag ca. ¼ af frugtkødet med. Lad det simre og reducere til to tredjedele. Stil siruppen på køl indtil brug.
Smelt ⅔ af chokoladen i en skål over vandbad. Tilsæt den resterende ⅓ og fjern skålen fra varmen.
Rør chokoladen glat og spred det tyndt ud på et stål køkkenbord eller marmorplade. Lad chokoladen sætte sig og skrab det af ved 45° vinkel til spåner med en metal dejspatel med lige kanter.
Opbevar spånerne på køl indtil servering.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.