Forvarm ovnen til 225 °C.
Gnid sværerne med salt og kom nogle laurbærblade mellem sværerne. Steg kødet på en rist placeret over en gastrobakke i ca. 1 time. Skru derefter ovnen ned på 200 °C og steg videre i ca. 1 time. Centrumtemperaturen skal være 65 °C i centrum i 6 minutter.
Bring en gryde letsaltet vand i kog. Blanchér bønner og gulerødder sammen i 2 minutter. Sigt vandet fra grøntsagerne.
Smelt smørret og lad det brune i en dyb pande. Vend alle grøntsagerne i panden med det brunede smør. Vend valnødder og rosmarin sammen med bønnerne og smag til med salt og peber.
Svits løg, hvidløg og chili i en tykbundet gryde i ca. 4 minutter. Tilsæt grønkål, tomat og boullion. Vend nænsomt rundt indtil grønkålet er mørt. Fjern fra varmen og smag til med salt og peber.
Bring 8 dl vand i kog og tilsæt gradvist polentagrynene. Lad simre i 3 minutter under omrøring. Tilsæt mascarpone og parmesan. Smag til med salt og peber.
Hæld polentaen i et fad. Top med varm grønkål og drys med fintrevet parmesan.
Servér med skiver af ribbenssteg og bønnerne.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.