Fremgangsmetode

Udskriv

Bland grøntsagerne (på nær edamame bønnerne) til salaten godt med de øvrige ingredienser og kram dem let. Stil dem tildækket i køleskabet i ca. en time. Tilsæt edamame bønner og smag til.

Bland mel og salt i en flad tallerken. Pisk æggene sammen i en dyb tallerken og kom raspen i en tredje tallerken. Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner og skru ned til jævn varme. Vend schnitzlerne først i melblandingen, så i æg og til sidst i rasp. Steg dem i ca. 2 minutter på hver side.

Lad imens smørret smelte i en pande og steg shiitake svampene ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 minutter. Tilsæt madlavningsfløde, teriyakisauce og honning. Bring saucen i kog og smag til. Servér sammen med schnitzler, salat og perlebyg.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Asiatisk salat

Shiitake svampesauce

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.