Brun spidskålene på skærefladen på en brandvarm pande. Pensl spidskålene med olivenolie og krydr med salt samt kværnet peber. Fordel kålene på en bradepande og steg dem i ovnen ved 200 °C i ca. 20 min., til de er let møre.
Kog eddike, vand, sukker og chili i en gryde til sukkeret er opløst. Tilsæt gulerødder i stave og tag gryden af varmen. Lad gulerødderne trække færdige i den varme lage. Vend til sidst frisk dild i lagen.
Blend alle ingredienserne til dippen sammen og smag til med salt, peber og lidt honning. Tilbered schnitzlerne efter anvisning på emballagen. Anret og servér de tilberedte schnitzler med ovnstegte spidskål, syltede gulerødder og løvstikkedip.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.