Bland løgene med lidt salt og lad dem trække 10 min.
Skyl saltet af og dup løgene tørre.
Hak pepperdew og bland med rødløg, persille og lidt af pepperdewlagen. Lad det trække mindst 1 time.
Flæk brødene og smør dem med friskost.
Fyld dem med sprød salat, jægerpølse og chili-løg.
Rist paninierne i en klaprister/toaster, halvér og servér.
Tip: De syltede chili-løg passer perfekt til alle typer af pålægspølser også de spegede.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.