Fremgangsmetode

Udskriv

Bland løgene med lidt salt og lad dem trække 10 min.
Skyl saltet af og dup løgene tørre.
Hak pepperdew og bland med rødløg, persille og lidt af pepperdewlagen. Lad det trække mindst 1 time.

Flæk brødene og smør dem med friskost.
Fyld dem med sprød salat, jægerpølse og chili-løg.
Rist paninierne i en klaprister/toaster, halvér og servér.

Tip: De syltede chili-løg passer perfekt til alle typer af pålægspølser også de spegede.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.