Fremgangsmetode

Udskriv

Rul dejen ud til en størrelse på ca. 35 x 60 cm eller en tykkelse på ca. 0,5 cm. Smør dejen med vand og drys tørret basilikum på toppen. Lad dejen hæve i stikvogn under plastik i 40-50 min. Varm ovnen til 210 °C, sæt dejen ind og skru temperaturen ned til 190°C. Ved indsætning i ovnen dampes i 15 sek. Bag i ca. 20 min. og lad det bagte foccacia køle. Skær det bagte foccacia i sandwich-egnede stykker, og skær stykkerne over på midten.

Smør brødet med pesto, top med det øvrige fyld på den ene halvdel, og læg foccacia-stykket sammen. Bag de enkelte foccacia-stykker i en klap-rister, til brødet er sprødt på overfladen, og osten er smeltet.

 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Dej

Panini med kalkunbryst

Panini med knocken schinken

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.