Fremgangsmetode

Udskriv

Sådan tilbereder du retten

Rul butterdejen ud til passende tykkelse. Temperér flødeosten og rør den sammen med sennep og hakket purløg. Fordel ostemassen på butterdejen og drys skinkestrimler på. Rul dejen sammen som en roulade og skær den i skiver. Vend skiverne som snegle og giv et let tryk i midten, så de bredes lidt ud. Alternativ: Fordel ostemassen på en lille firkant butterdej i stedet og drys med skinkestrimler. Pensl kanterne med sammenpisket æg. Læg et lag butterdej på som låg og pensl igen med æg.

Pynt med sesamfrø.

Bag i ovnen ved 190 °C i 12-14 minutter, til de er gyldne. Afkøl på en bagerist.

Tips

Alle former for Danish Crown Professional toppings kan anvendes i stedet for skinke.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.