Rul butterdejen ud til passende tykkelse. Temperér flødeosten og rør den sammen med sennep og hakket purløg. Fordel ostemassen på butterdejen og drys skinkestrimler på. Rul dejen sammen som en roulade og skær den i skiver. Vend skiverne som snegle og giv et let tryk i midten, så de bredes lidt ud. Alternativ: Fordel ostemassen på en lille firkant butterdej i stedet og drys med skinkestrimler. Pensl kanterne med sammenpisket æg. Læg et lag butterdej på som låg og pensl igen med æg.
Pynt med sesamfrø.
Bag i ovnen ved 190 °C i 12-14 minutter, til de er gyldne. Afkøl på en bagerist.
Alle former for Danish Crown Professional toppings kan anvendes i stedet for skinke.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.