Kog æggene i 8 minutter og afkøl dem i isvand. Pil æggene og hak dem fint. Bland æg med sennepspulver, karry, cayennepeber, mayonnaise og hakket persille til en cremet æggesalat – smag til med salt og peber. Smør æggesalaten ud på 10 stykker brød. Læg en skive brød oven på æggesalaten og smør den med dijonsennep. Fordel skinken oven på. Smør de sidste skiver brød med mayonnaise og læg dem oven på skinken. Tryk let sammen. Skær skorpen af brødet og sæt dem på et fad. Dæk fadet stramt med film og derefter et fugtigt viskestykke. Før servering del hver sandwich i tre stykker, pynt med hjertesalat.
Tip: Læg f.eks. et tungt fad oven på, så sandwichene får lidt pres og ”sætter sig”.
Sandwichene kan med fordel laves dagen før.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.