Fremgangsmetode

Udskriv

Tilberedning:

Hæld lunkent vand i en skål og opløs gæren deri. Tilsæt olie, salt og groft mel og rør det sammen. Tilsæt hvedemel lidt af gangen, til dejen er glat og fast og slipper skålens kanter.

Lad dejen hæve tildækket i ca. 60 min.

Rul dejen ud med en kagerulle til en stor rektangel. Ca. 30 x 80 cm.

Smør cremefraiche ud på dejen og derefter Rynkeby Tomat/Timian Relish.

Drys ost og hakket persille udover i et jævnt lag og krydr med salt og peber.

Skær dejen ud i 8 aflange strimler på den lange led. Læg 4 af strimlerne ovenpå hinanden til en stor masse. Skær massen i 6 lige store stykker, og stil dem på højkant ned i en aflang brødform beklædt med bagepapir. Gentag processen med de sidste 4 aflange strimler. Lad dejen hæve tildækket i formen i ca. 30 min. Der må gerne være lidt ekstra plads i formen så dejen kan hæve.

Varm ovnen op til 180 grader. Pensl brødet med sammenpisket æg og bag det i ovnen i ca. 60 min., til det er gyldent og gennembagt.

Server brydebrød til simreretter, supper eller for sig selv som en eftermiddagssnack.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Rynkeby
Vestergade 30
5750 Ringe
Danmark
63623200
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.