Fremgangsmetode

Udskriv

Tilberedning:

Sauter hakkede løg og hvidløg i olivenolie i en suppegryde. Klargør kyllingen og kom den i. Fyld vand op så det netop dækker kyllingen. Kom porrer, stykker af knoldselleri og persillerødder i som suppevisk. Lad suppen simre i ca. 60 min. under låg.

Tag kyllingen op og kassér suppevisken. Tilsæt Rynkeby Ananas/Rødpeber Relish, Bramhults Limesaft, Rynkeby Chutney Sur Sød til suppen og lad den simre i yderligere 5 min. Smag til med salt og peber. Skær kyllingen i mundrette bidder.

Kom kyllingestykker, spinat, bønnespirer og forårsløg i suppen.

Server kyllingesuppe med knuste rugbrødschips og friske krydderurter.  

Næringsindhold

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 545,1 kJ 129,8 kcal

Protein: 8,0 g

Kulhydrat: 10,3 g       

Fedt: 6,3 g

 

Energifordeling i procent:

Protein: 25 %

Fedt: 43 %

Kulhydrat: 32 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Rynkeby
Vestergade 30
5750 Ringe
Danmark
63623200
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.