Tilberedning:
Sauter hakkede løg og hvidløg i olivenolie i en suppegryde. Klargør kyllingen og kom den i. Fyld vand op så det netop dækker kyllingen. Kom porrer, stykker af knoldselleri og persillerødder i som suppevisk. Lad suppen simre i ca. 60 min. under låg.
Tag kyllingen op og kassér suppevisken. Tilsæt Rynkeby Ananas/Rødpeber Relish, Bramhults Limesaft, Rynkeby Chutney Sur Sød til suppen og lad den simre i yderligere 5 min. Smag til med salt og peber. Skær kyllingen i mundrette bidder.
Kom kyllingestykker, spinat, bønnespirer og forårsløg i suppen.
Server kyllingesuppe med knuste rugbrødschips og friske krydderurter.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 545,1 kJ 129,8 kcal
Protein: 8,0 g
Kulhydrat: 10,3 g
Fedt: 6,3 g
Energifordeling i procent:
Protein: 25 %
Fedt: 43 %
Kulhydrat: 32 %
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Rynkeby
Vestergade 30
5750 Ringe
Danmark
63623200
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.