Fremgangsmetode

Udskriv

Tilberedning:

 

Skær kalkunbryst, bacon og spidskål i rustikke stykker. Brun først kalkunstykkerne af i olivenolie. Kom så bacon, spidskål, hakket løg og hvidløg i og steg det med.

Kom tørrede krydderier, Rynkeby Appelsinjuice, bouillon, Rynkeby Fersken/ Basilikum Relish og perleløg i. Lad retten simre under låg i ca. 1 time.

Smag til med salt og peber og jævn evt. saucen.

Rør gær, salt og sukker ud i lunkent vand og olie.

Kom hvedemel og speltmel i og ælt dejen sammen til den slipper kanten på skålen. Lad den hæve i ca. 60 min. Del dejen i 4 stykker og rul dem ud på et meldrysset bord til fluteform. Rul dem flade med en kagerulle og smør Rynkeby Fersken/Basilikum Relish på. Sno brødene og drys med speltmel. Stil dem til hævning i ca. 30 min.

Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. Afkøl på bagerist.

Server kalkungryde med Fersken/Basilikum Relish, friske krydderurter og fersken basilikumbrød.

Næringsindhold

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 614,8 kJ 146,4 kcal

Protein: 11,2 g

Kulhydrat: 16,1 g       

Fedt: 4,0 g

Energifordeling i procent:

Protein: 31 % 

Fedt: 25 %

Kulhydrat: 44 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Rynkeby
Vestergade 30
5750 Ringe
Danmark
63623200
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Kalkungryde

Fersken Basilikum brød

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.