Tilberedning:
Hak mandler og valnødder groft og bland dem med hørfrø og solsikke kerner. Hak Rynkeby Æbledessert i mindre tern.
Lun den kondenserede mælk i en gryde til ca. 40 grader og tag gryden af varmen. Kom mandler, valnødder, hørfrøkerner, solsikkekerner, Rynkeby Æbledessert, tranebær og kokosmel i. Rør rundt og tilsæt havregryn, lidt ad gangen.
Konsistensen skal være klistret, men hård at røre.
Kom blandingen i et fad beklædt med bagepapir. Pres massen fladt sammen i en rektangel på ca. 10 x 20 cm.
Bag massen i ca. 60 min. ved 125 grader. Afkøl på rist i ca. 15 min.
Smelt chokolade over vandbad og skær bar ud i 10 stykker.
Dyp barer i chokolade og stil dem til afkøling på en plade beklædt med bagepapir, til chokolade har sat sig.
Server bar som mellemmåltid, som snack eller lign.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1993,5 kJ 474,7 kcal
Protein: 9,1 g
Kulhydrat: 51,6 g
Fedt: 25,7 g
Energifordeling i procent:
Protein: 8 %
Fedt: 48 %
Kulhydrat: 44 %
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Rynkeby
Vestergade 30
5750 Ringe
Danmark
63623200
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.