Fremgangsmetode

Udskriv

Tilberedning:

Hak mandler og valnødder groft og bland dem med hørfrø og solsikke kerner. Hak Rynkeby Æbledessert i mindre tern.

Lun den kondenserede mælk i en gryde til ca. 40 grader og tag gryden af varmen. Kom mandler, valnødder, hørfrøkerner, solsikkekerner, Rynkeby Æbledessert, tranebær og kokosmel i. Rør rundt og tilsæt havregryn, lidt ad gangen.

Konsistensen skal være klistret, men hård at røre.

Kom blandingen i et fad beklædt med bagepapir. Pres massen fladt sammen i en rektangel på ca. 10 x 20 cm.

Bag massen i ca. 60 min. ved 125 grader. Afkøl på rist i ca. 15 min.

Smelt chokolade over vandbad og skær bar ud i 10 stykker.

Dyp barer i chokolade og stil dem til afkøling på en plade beklædt med bagepapir, til chokolade har sat sig.

Server bar som mellemmåltid, som snack eller lign.

Næringsindhold

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 1993,5 kJ 474,7 kcal

Protein: 9,1 g

Kulhydrat: 51,6 g       

Fedt: 25,7 g

 

Energifordeling i procent:

Protein:  8 %

Fedt: 48 %

Kulhydrat: 44 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Rynkeby
Vestergade 30
5750 Ringe
Danmark
63623200
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.