De frosne DeliCrisp skrubber frituresteges ved 180 grader i ca. 3 minutter.
Snit spidskål, skær peberfrugt i strimler, snit forårsløg.
Kom edamamebønner, kål, forårsløg og peberfrugt i en stor skål. Tilsæt de resterende ingredienser og vend det hele sammen.
Creme fraiche, peberrod, citronsaft og skal røres sammen og smages til med salt og peber.
Anret DeliCrisp skrubber på salaten og server med peberrod creme fraiche.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.